UEFA-in financijski fair play natjerao Hajduk da Almiru Turkoviću isplati 600 tisuća kuna duga

Petak, 29. ožujka 2013. 19:52 Napisao/la  I. J.

Ponovo je financijskom injekcijom uskočio najveći pojedinačni dioničar Jako Andabak i čini se da će Hajduk ispoštovati UEFA-in financijski fair play

Hajduk je, čini se, uspio ispuniti zahtjev UEFA-e poštivanju financijskog fair-playa. Rok je do 31.ožujka 2013. godine. Splićani su riješili i posljednji problem, platili su bivšem igraču Almiru Turkoviću preostali iznos dugovanja u iznosu od 600 tisuća kuna.

Ponovo je financijskom injekcijom uskočio najveći pojedinačni dioničar Jako Andabak. Sada bijeli mogu poslati kompletnu dokumentaciju u Nyon  gdje će Povjerenstvo za praćenje ispunjenja financijskog fair-playa istu detaljno pregledati i donijeti konačnu odluku. Na Poljudu vjeruju da će dobiti zeleno svjetlo  da naredne jeseni igraju u Europskoj ligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.