IZMEĐU ŽELJA I MOGUĆNOSTI

Josip Radošević ostao u Splitu, Hajduk traži kupca

Petak, 18. siječnja 2013. 14:20 Napisao/la  I. J.

Stariji igrači rekli da neće putovati u Tursku ako klub ne isplati dugovanja

Na popisu igrača koje je trener Mišo Krstičević odveo jutros na dvotjedne  pripreme  u Tursku, mjesto u zrakoplovu nije zauzeo reprezentativac Josip Radošević. Ostao je u Split jer nije želio potpisati ugovor sa talijanskim prvoligašem Parmom, unatoč činjenici da su se klubovi sve dogovorili. Talijani su prihvatili Hajdukov zahtjev od 3,3 milijuna eura na ime obeštećenja , time da bi prvu radu u iznosu od dva milijuna eura platili odmah , preostali dio tijekom godine u dvije rate.

Brat mladog Hajdukovca Antonio, koji vodi brigu o njegovoj karijeri, poručio je da Parma nije klub u kojem bi Josip mogao igrački napredovati. Radošević je ostao u Splitu ne bi li se ipak realizirao transfer, a ako se to ne dogodi u ponedjeljak će krenuti prema Antalyji.

Inače, tijekom četvrtka poslijepodne odvijala se prava drama na gornjem katu Poljuda. Kapetan Mario Maloča u jednom je trenutku čelnicima kluba poručio  da velika većina starijih igrača neće otputovati u Tursku jer im klub nije isplatio preostali dio dugovanja. Dobio je uvjerenje da će u najskorije moguće vrijeme biti razriješen taj gorući problem  tako da su nezadovoljni igrači otputovali u Antalyju. Na put nije krenuo čuvar mreže Goran Blažević koji je ozlijeđen. Muči ga zglob i u procesu je rehabilitacije  tako da bi se za 5-6 dana trebao priključiti suigračima u Turskoj .

Na put je Krstičević poveo 26 igrača , plus tri vratara: L. Kalinić, Vugdelija , Stipica, Andrijašević, Becun, Caktaš, Caput, Cassio, Jakoliš, Jonjić,  Jozinović, Kiš, Kouassi, Kovačić, Lima, Maglica, Maloča, Milić, Milović, Nižić, Oremuš, Ozobić, Patinho, Stojanović, Sušić, Tomaš, Tomičić, Vršajević, Vuković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.