Hajduk još jednom pokazao da ne može pobjeđivati bez Marka Livaje

Ponedjeljak, 31. listopada 2022. 12:45 Napisao/la  Toni Bilić
Hajduk još jednom pokazao da ne može pobjeđivati bez Marka Livaje

Hajduk na kraju treba biti zadovoljan što nije izgubio u Kranjčevićevoj od Lokomotive (2:2), Trener Mislav Karoglan poslije utakmice zatražio je oprost navijača, između ostalih kazao je:

- Jako loših zadnjih petnaestak minuta nas je koštalo, dogodile su neke nedopustive reakcije. Na kraju veliko razočarenje, ovom prilikom se ispričavam svim navijačima, rekao je Karlogan.

Kada se trener počne ispričavati navijačima to je najbolji znak da sam treba otići, ne treba čekati da bude smijenjen.

Hajduk je odigrao još jednu slabu utakmicu u kojoj su unatoč vodstvu od 2:0 pokazali da nemaju kvalitetu da utakmicu bez većeg stresa dovedu do zacrtanog cilja do pobjede.

Umjesto da napadom zadrže nastraje domaćina, koji su pokušavali i na kraju su uspjeli doći do pravnanja rezultata, bijeli su se povukli na svoju polovicu što ih koštalo gubitkom dva boda.

Na kraju su mogli izgubii utakmicu da mladi Sentić, koji je zamjenio ozlijeđenog Lovru Kalinića, nije dva puta velemjastorski obranio udarce Kulenovića, koji je glavom pucao iz blizine te neugodni šutu Pivarića sa vrha kaznenog prostora.

Ova utakmica potvrdila je koliko Livaja znači za momčad.

Na pet utakmica prije sraza sa Lokomotivom, koju su Splićani odigrali bez Livaje, pobijedili su samo u utakmici petoligašem Tehničarom u šesnaestifinala aktualnog kupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.