Hajduk odigrao neodlučeno protiv amatera Wolfsburga, Krstičević kaže da Brazilci nisu pojačanja

Utorak, 22. siječnja 2013. 18:44 Napisao/la  I. J.

Prijateljska utakmica: Hajduk - Wolfsburg II 1:1

Hajdukov trener Mišo Krstičević sa pripremama u Turskoj otkrio je ono što je svima bilo jasno: Brazilci Patinho i Cassio te napadač iz Obale Bjelokosti nisu pojačanja za Hajduk!

- Patinho, Cassio i Kouassi su mladi, kvalitetni igrači, no oni nisu pojačanja za Hajduk. Svojim dolaskom pojačat će konkurenciju u momčadi, trebati će vremena da se prilagode na novu sredinu. Dobra je stvar u cijeloj priči što se radi o mladim igračima koji se po godinama uklapaju u našu momčad. Trebamo biti strpljivi sa njima, kaže Krstičević.

Inače, kombinirana momčad bijelih odigrala je prijateljsku utakmicu protiv amaterske momčadi bundesligaša Wolfsburga. Prvi puta u bijelom dresu zaigrali su Brazilci Patinho i Cassio. Poveli su gosti golom Boškovića (25), Splićani su poravnali u 30. minuti preko Ozobića, koji je postigao pogodak sa više od 25 metara.

HAJDUK: Vugdelija, Nižić, Milović, Stojanović, Ozobić, Sušić, Tomaš, Cassio (75 Kovačić), Patinho (75 Bencun), Caput, Kouassi (69 Kiš)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.