Hajduk odigrao neodlučeno protiv mađarskog prvoligaša

Subota, 02. srpnja 2022. 12:25 Napisao/la  T. B.
Stipe Biuk
Stipe Biuk

Hajduk je u subotu prijepodne, prije povratka u Split, odigrao četvrtu pripremnu utakmicu u Austriji, protivnik je bio drugoplasirana momčad mađarskog prvenstva, utakmica je završila neodlučeno.

Splićani se tako vraćaju iz Austrije bez pobjede.

Trener Valdas Dambrauskas poslao je na teren jedanaestoricu u kojoj su bili igrači koji su malo igrali ili nisu dobili niti minute u porazu od Genta dan ranije.

Igrači Kisvardija bili su bolji na početku, stvorili su nekoliko prilika nisu bili precizni.

Svoju nadmoć materijalizirali su u 29. minuti, kada je Mešanović poentirao pored uspavale obrane bijelih.

Iza Splićana je još jedno loše i razočaravajuće prvo poluvrijeme.

Na otvaranju drugog dijela bijeli su stigli do poravnjana, s desnog boka ubacio je Lovrencsics, Kačaniklić je iz blizine poslao loptu u mrežu.

U samoj završnici susreta Letaj je izborio najstrožu kaznu, no udarac Diamantakosa sa bijele točke obranio je vratar Kisvarde.

Iduće subote na rasporedu je utakmica Supekupa između Dinama i Hajduka, koja će se igrati na maksimirskom travnjaku.

HAJDUK: Subašić (od 46. Sentić), Lovrencsics (od 62. Zulić), Dimitrov (od 62. Jurić-Petrašilo), Simić (od 46. Prpić), Čolina (od 58. Letaj), Ćubelić (od 46. Kačaniklić), Atanasov, Vuković (od 46. Krolo), Šarić (od 46. Diamantakos), Biuk (od 62. Eduok), Mlakar (od 58. Brajković)

Pripremna utakmica: Hajduk - Kisvarda 1:1 (Kačaniklić 50/Mešanović 29)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.