NIJE NA PRODAJU

Hajduk odbio ponudu Tottenhama za Balića

Četvrtak, 08. svibnja 2014. 15:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Mario Pašalić odlazi na posudbu u Lazio

Hajduk je odbio ponudu engleskog premierligaša Tottenhama, koji je ponudio 1,5 milijuna eura za mladog Andriju Balića. U Splitu je minulog vikenda boravio tehnički direktor Spursa Franco Baldini, koji je obavio razgovor sa čelnicima Hajduka , no nisu uspjeli naći zajednički jezik u vezi transfera:

- Nismo prihvatili ponudu Tottenhama za mladog Balića, mi imamo svoje viđenje, oni svoje, kazao je sportski direktor Goran Vučević.

Mario Pašalić neće naredne sezone nositi dres Chelsea za koji je potpisao u zimskom prijelaznom roku. Prema mišljenju sportskog direktora Michalea Emenala, Pašalić je prerastao kvalitetu hrvatske ligu te će kao mnogi mladi igrači Chelsea otići na posudbu u neki od klubova s kojima londonski klub ima odlične odnose. Prema pisanju engleski medija, Pašalić bi trebao otići na posudbu u Lazio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.