Hajduk odbija platiti tri milijuna kuna Šibeniku za transfer Rukavine u Panathinaikos

Subota, 25. veljače 2012. 10:09 Napisao/la  S. T.

Arbitražna komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) donijela je odluku prema kojoj Hajduk mora u roku od 15 dana platiti Šibeniku 3.349.723,00 kuna

Arbitražna komisija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) donijela je odluku prema kojoj Hajduk mora u roku od 15 dana platiti Šibeniku 3.349.723,00 kuna na ime transfera Ante Rukavine u ljeto 2008. godine kada je iz Hajduka prešao u grčki Panathinaikos. Splićani su odlučili da taj iznos neće platiti.

- Arbitražna komisija u svom je radu kod ovog predmeta načinila nekoliko proceduralnih pogrešaka i stoga će Hajduk podnijeti tužbu protiv iste Županijskom sudu u Zagrebu, izjavio je Damir Primorac, jedan od odvjetnika Hajduka.

Šibenčani su računali na isplatu ovog duga jer bi na taj način igračima isplatili veliki dio dugovanja i mogli bi normalno odigrati proljetni dio prvenstva. Odlukom Hajduka da im ne isplati dugovanje naći će se u teškoj situaciji, a možda ih na kraju zadesi sudbina Varaždina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.