Hajduk nudi Ohandzi 230.000 eura godišnje uz uvjet da odigra 25 utakmica po sezoni

Utorak, 17. siječnja 2017. 09:58 Napisao/la  Ivan Jelić

Do sada je Ohandza više vremena provodio u klupskoj ambulanti nego na travnjaku


Bivši ljubimac navijača Hajduka Franc Ohandza još se nisu dogovorili oko potpisivanja novog ugovora koji ističe na ljeto.

Čelnici kluba u prvoj varijanti ugovora ponudili su crnoputom napadaču godišnju zaradu od 180.000  eura, koja bi bila vezana uz broj postignutih golova, što su ljudi koji brinu o njegovoj karijeri glatko odbili.

Oni traže 250.000  eura godišnje za svog klijenta.

 Stigla je  nova ponuda čelnika kluba, spremni su godišnje Ohandzi dati godišnju zaradu kakvu ima Mađar Marko Futacs, koji mjesečno ima zagarantiranih 19.000 eura, što na godišnjoj razini iznosi cca 230.000  eura.

Međutim, da bi zaradio taj iznos Ohandza treba odigrati najmanje 25 utakmica u sezoni.

S obzirom na njegove zdravstvene probleme teško da to može ostvariti. Do sada je više vremena provodio u klupskoj ambulanti nego na travnjaku.

 Teško je  očekivati da će njegovi zastupnici prihvatiti takvu ponudu, jer su svjesni da Hajduk ne može izgubiti taman da Ohandzi ponudi milijun eura godišnje  uz uvjet da odigra 25 utakmica.

 Ohandza je stigao  na Poljud u ljeto 2015. godine i tada do današnjeg dana odigrao je 33 utakmice u bijelom dresu.

 Od toga je 16 puta bio u početnoj postavi, postigao je 12 golova, ostvario 9 asistencija, prosječno je na travnjaku proveo 52 minute.
 
Prema pisanju izraelskih medija Maccabi iz Haife iskazao je interes za Jeffersona.

 Prema istom izvoru navodno su spremni platiti 1,3 milijuna eura na ime odštete.
 
 Isti izvor također spominje da bi Izarelci rado doveli napadača Marka Futacsa, no Splićani ga ne žele prodati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.