Predsjednik Nadzornog odbora podržava ono što rade Marin Brbić i Igor Tudor

Subota, 11. srpnja 2020. 17:41 Napisao/la  Toni Bilić

Bit će zanimljivo saznati hoće li predsjednik Brbić ostati pri  najavi da će otići ako Hajduk ne uspije osvojiti drugo mjesto

Marin Brbić i Benjanim Perasović
Marin Brbić i Benjanim Perasović

Napokon se oglasio Nadzorni odbor (NO) Hajduka, točnije njegov predsjednik Benjamin Persaović koji je u svom obraćanju između ostalog poručio:

- Bole nas porazi i svi ih teško proživljavamo. Razumijemo razočarenje, gnjev i ljutnu zbog niza poraza. To je sasvim legitimno i svi tako osjećamo. Mi u Nadzornom odboru smo i više nego svjesni da bez kontinuiteta upravljanja i struke ne može biti ni rezultata na terenu. Uviđamo i štetnost ponavljanja šok-terapije kao obrasca ponašanja u krizi..., kazao je predsjednik NO-a.

Trebalo je Perasoviću mnogo vremena i promišljanja, prije svega poraza momčadi na zelenom travnjaku da se oglasi.

Bolje da se nije niti oglasio, jer je svojom priopćenjem jasno poručio da podržava predsjednika Marina Brbića i trenera Igora Tudora unatoč porazima koji se nižu kao na tekućoj vrpci.

Ništa čudno!

Nakon što je jedan (Krolo) član NO-a podnio ostavku, šestorica članova žive i rade izvan Splita.

Predsjednik Perasović nikako ne shvaća da se klub ne vodi navijački, već "hajdučki".

Na većini utakmica koje su odigrane na poljudskoj ljepotici, nije bilo nikoga iz NO-a, na ostalima su došli jedan ili dvojica članova.

Netko će možda reći da to nije bitno.

To je itekako važno za cijeli klub!

Perasović je poručio da nije za šok-terapije, možda je djelomično u pravu.

Ali kada nešto ne štima, kada nema razultata u kontinuitetu, tada je prvi na udaru trener.

Hajduk nema rezultata, nema igre, a NO nije za smjenu trenera.

Bit će zanimljivo saznati hoće li predsjednik Brbić ostati pri  najavi da će otići ako Hajduk ne uspije osvojiti drugo mjesto, a Tudor na kraju sezone može sam odlučiti da će otići.

Njegova odluka o odlasku ne bi nas iznenadila, jer je Tudor nepredvidljiv!.

Nadzorni odbor trebao bi biti korektiv rada urpave i struke, Perasović je još jednom potvrdio da se NO boji odlučnih poteza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.