Hajduk napokon pobijedio, Splićani nadigrali Sturm u trećoj pripremnoj utakmici

Ponedjeljak, 27. siječnja 2014. 16:11 Napisao/la  I. J.

Prijateljska utakmica: Hajduk - Sturm 2:0

Hajduk je ostvario prvu pobjedu na pripremama u Antalyii. Nakon što su poraženi u prve dvije utakmice od njemačkog drugoligaša Sandhausena (1:3), te južnokorejskog prvoligaša Gyeongnama (2:3), bijeli su u trećoj provjeri bili bolji od austrijskog Sturma, pobijedivši rezultatom 2:0.

Splićani su poveli golom Basche u 22. minuti, korner je izveo Bradarić. Maloča je glavom prebacio loptu do Milovića, koji je loptu glavom spustio na tri metra od gola suparničkog vratara do Basche. Nladom napadaču nije bilo teško pospremiti je u mrežu. Svoju premoć Hajdukovci su materijalizirali u 34. minuti, Andrijašević je odlično uposlio Tomičića koji iz blizine puca i pogađa mrežu Sturma.

HAJDUK: Kalinić, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Bradarić, Sušić (74 Kušeta), Andrijašević, Bašić (63 Kouassi), Bascha (46 Prskalo), Tomičić (63 Iluridze)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.