Hajduk nakon dugo godina postao bitan faktor u borbi za trofeje

Nedjelja, 28. studenog 2021. 10:46 Napisao/la  T. B.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas

Hajduk je bez problema riješio dvoboj s Istrom 1961, zabili su četiri gola, Fossati i Livaja su postignuli euro-golove.

Nemaju bijeli (pre)više vremena za slavlje, jer ih u utorak u Kranjčevićevoj čeka dvoboj četvrtfinala Kupa protiv Lokomotive.

Od utorka za Hajduk slijede utakmice istine koje bi umnogome mogle odrediti budućnost bijeli do kraja sezone.

Naime, tri kola prije kraja prvog dijela prvenstvene utrke, bijeli su u izglednoj prilikci da na proljeće krenu u otvorenu borbu za titulu prvaka.

Preostale utakmice će pokazati istinske vrijednosti momčadi i trenera Dambrauskasa.

Naprije u utorak slijedi dvoboj s Lokomotivom za plasman u polufinale Kupa Hrvatske, zatim se na maksimirskom travnjaku igra najveći hrvatski derbi, snage će odmjeriti Dinamo i Hajduk.

Nakon toga Hajduk će se ponovno sučeliti u Kranjčevićevoj s Lokomotivom, ovog puta u HNL-u, prije odlaska na zimsku pauzu na Poljud stiže Osijek sa Nenadom Bjelicom koji ima velike ambicije da osvoji titulu prvaka.

Splićane čekaju četiri izazovne utakmice, u četvrtfinala Kupa nemaju pravo na kiks.

Čini se da poslije punih 16 godina Hajduk neće biti pasivni dionik događanja u elitnom nogometnom razredu, već itekako bitan faktor u borbi za   trofeje.

To je više nego dobro za hrvatski nogomet, jer bez jakog Hajduka nema niti moćnog HNL-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.