Hajduk na zimu prodaje reprezentativce Josipa Radoševića i Gorana Blaževića

Četvrtak, 25. listopada 2012. 09:14 Napisao/la  Ivan Jelić

Na Poljudu su svjesni da se samo prodajom igrača mogu izvući iz financijskih problema

Kredit od 30 milijuna kuna koji bi Hajduk trebao dobiti u sljedećih nekoliko dana, točnije dva kredita po 15 milijuna kuna od Privredne banke Zagreb poslovnica Split i Hypo Alpe Adria banke, neće biti dostatan da se podmire sva dugovanja koja su svrstana u kategoriju prioriteta.

Osim toga zasigurno će se javiti brojni vjerovnici koji se nisu našli u toj kategoriji. Mnogi od njih godinama čekaju da im Hajduk podmiri dugovanje.

 

Na Poljudu su složili "tajni plan" kako bi se spasili od odlaska u stečaj. Hajduk će u zimskom prijelaznom roku pokušati ponajprije prodati reprezentativca Josipa Radoševića. Splićani vjeruju da bi na njegovom transferu mogli zaraditi 3-3,5 milijuna eura. Drugi na listi za prodaju je čuvar mreže Goran Blažević, u ovom trenutku najbolji vratar u hrvatskoj ligi.

 

Na Poljudu su svjesni da se samo prodajom igrača mogu izvući iz financijskih problema, tako da su spremni prodati svakog igrača za kojeg dođe ponuda koja će zadovoljiti klub.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.