HAJDUK - KOPER Dvojac BB pred izlaznim vratima u slučaju europskog neuspjeha

Četvrtak, 23. srpnja 2015. 11:54 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon početne euforije, nikada boljih pripremama, stvari su vrlo brzo došle na svoje mjesto. Hajduk u zadnjim utakmicama igra slabo i neuvjerljivo

S priprema u Sloveniji i Austriji stizale su informacije da će navijači Hajduk vidjeti u novoj sezoni bolju i kvalitetniju momčad Hajduka i kako je dovođenje trenera Damira Burića pun pogodak. Nakon prve utakmice 1. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv estonskog predstavnika Sillamae Kalev, u uzvratu su Splićani, poslije šokatnih prvih četrdesetpet minuta (2:2) u Dugopolju, na kraju slavili sa 6:2.

Potom su na prepunom Maksimiru u najvećem hrvatskom derbiju odigrali 1:1 nakon čega se pojavila jedna naslovnica: Miriše na titulu!. Uslijedio je potom šok: Hajduk je u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige izgubio u Kopru od istoimenog slovenskog prvoligaša rezultatom 2:3. Nije samo poraz zabolio navijače, koji više bili razočarani igrom.

Novo razočarenje doživjeli su navijači u nedjelju, kada u gradskom derbiju Hajduk nije uspio pobijediti Split. Odigrali su igrači Hajduka katastrofalno loše, uputili su samo jedan udarac u okvir vrata Splita.

Nakon početne euforije, nikada boljih pripremama, stvari su vrlo brzo došle na svoje mjesto. Hajduk u zadnjim utakmicama igra slabo i neuvjerljivo. Uzvratna utakmica protiv Kopera treneru Buriću život znači... U slučaju da bijeli ne uspiju izboriti plasman u daljnje natjecanje, trener Burić bi mogao postati bivši. Nije lako biti trener Hajduka!

Novi Nadzorni odbor izabrao je novog predsjednika, tu dužnost obnašati će Ljubo Pavasović-Visković. Na konstituirajućoj sjednici NO je produžio mandat predsjedniku kluba Marinu Brbiću do kraja godine, isti mu je istekao 19. srpnja. Kako smo neslužbeno saznali, nisu svi članovi NO-a glasovali da se Brbiću produži mandat. Od sedmorice članova trojica su bili protiv toga! Brbić je najavio da neće preuzeti dužnost u idućem mandatu ako ne bude izabran konsenzusom.

Ako Hajduk večeras ne prođe u iduće pretkolo, dvojac BB (Burić - Brbić) na izlaznim je vratima Hajduka!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.