Hajduk kažnjen 40.000 kuna zbog ustaških povika, počela suradnja s Udineseom

Utorak, 08. travnja 2014. 19:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Objavljen je javni natječaj za saniranje poljudskoj travnjaka

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je Hajduk novčanom kaznom u iznosu od 40.000  kuna zbog skandiranja navijača na uzvratnoj utakmici četvrtfinala protiv Dinama, koja je odigrana u prosincu 2013. godine  Poljudu „Ajmo , ajmo ustaše“....

Tročlana delegacija bijelih u kojoj su bili predsjednik kluba Marin Brbić, sportskih direktor Goran Vučević te voditelj marketinga Aljoša Bašić bili su u posjetu čelnicima talijanskog prvoligaša Udinesea. Želja im je uspostaviti što bolju suradnju s tim klubom.

Objavljen je javni natječaj za saniranje poljudskoj travnjaka, koji se nije mijenjao od kako je Gradski stadion izgrađen za Meditarske igre, koje su u Splitu održane 1979. godine. Sanacija  bi stajala  cca 6,5 milijuna kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.