Hajduk - Inter: Karusel ulicama Splita najavio paklenu atmosferu na Poljudu

Četvrtak, 02. kolovoza 2012. 09:56 Napisao/la  I. Jelić

Od ranih jutarnjih sati četvrtka navijači bijelih pristižu u Split. Nema dvojbe večeras će Split gorjeti

Navijači Hajduka u srijedu navečer organizirali su karusel automobilima i motociklima po cijelom Splitu uoči dvoboja s Interom. Sakupilo se više od 2000 tisuće ljudi, bio je to jedan od najvećih karusela posljednjih godina.

Krenuli su s Brda (dio Splita, op.a.) prema hotelu Atrium gdje su smješteni igrači iz Milana. Tu su se zadržali nekoliko minuta uz gromoglasnu buku automobilskih i inih sirena, pjevali su hajdučke pjesme i na taj način željeli Zanettiju i društvu najaviti da ih na Poljudu čeka pakao. Potom su otišli u centar grada, obišli ostale dijelove grada podno Marjana, završetak je bio pred hotelom Atrium.

Od ranih jutarnjih sati četvrtka navijači bijelih pristižu u Split. Nema dvojbe večeras će Split gorjeti. U nekom od europskih natjecanja u kojem su bijeli nastupali slavnija momčad od Intera nije gostovala na Poljudu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.