Hajduk igrao protiv Solina, Marko Livaja zabija u velikom i malom nogometu

Srijeda, 27. srpnja 2022. 13:49 Napisao/la  T. B.
Marko Livaja
Marko Livaja Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk je u utorak navečer odigrao na poljudskoj ljepotici prijateljski dvoboj sa susjedom Solinom,  slavili su bijeli rezultatom 6:2.

Strijelci su bili Šarić (6), Biuk (46, 47), Atanasov (49), Sahiti (60) i Livaja u zadnjoj minuti susreta.

Trener bijelih Dambrauskas želio je tako barem donekle zadržati natjecateljskih ritam momčadi, jer zbog nastupa Rijeke u Konferencijskoj ligi nije odigran Jadranski derbi.

U prvom dijelu za Splićane je igrala kombinirana momčad u kojoj su bili igrači koji da će teško dobiti veću minutažu u ovoj sezoni, te nekolicina nadarenih juniora.

Uvjerljiva pobjeda nad Solinom dobro je došla igračima pred subotnje gostovanje u Varaždinu, gdje igraju protiv istoimenog povratnika u najelitniji razred hrvatskog nogometa.

Za sraz s Varaždinom, Hajdukov trener neće moći računati na ozlijeđene Fossatija i Nikolu Kalinića.

Što se pak tiče prijelaznog roka, Splićani se pokušavaju riješiti Eduoka i Diamantakosa.

Za sada nema službenih dolazaka.

Glavna tema među navijačima u gradu podno Marjana je nastup Marka Livaje na tradicionalnom malonogometnom turniru Torcida kup.

Kada je slobodan, Livaja rado zaigra na "male branke" na skalini, na bazenu VK Jadran na Zvončacu...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.