Hajduk doveo Brazilca Santosa iz portugalske druge lige, prva prozivka u ponedjeljak

Nedjelja, 07. lipnja 2015. 18:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Na listi želja Hajduka su Filip Krovinović i Antonio Perošević


Hajduk je sve dogovorio sa 22-godišnjim Brazilcem Jeffersonom Santosom, koji je prošlu sezonu odigrao u dresu portuglaskog drugoligaša CD Feirensea, koji je sezonu završio na četvrtom mjestu. Santos igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Novo trener Hajduka Damir Burić zakazao je prvu prozivku igrača za novu sezonu za ponedjeljak 8. lipnja. Zajedno sa sportskim direktorom Goranom Vučevićem uz potporu predsjednika Marina Brbića slaže momčad za novu sezonu. Dakako da se najprije treba riješiti velike većine sadašnjih prvotimaca.

Navijači ne žele više vidjeti u bijelom dresu kapetana Marija Maloču, na izlaznim vratima su Avdija Vršajević, Tin-Sven Sušić, Sandro Gotal, Anton Maglica... bolje rečeno svi su na prodaju osim mladih dragulja Nikole Vlašića i Andrija Balića.

Vučević, Brbić, Burić rade na dovođenju novih igrača. Veliki je problem što klub nema novaca za plaćanje obeštećenja, želja čelnika kluba je da možebitnom prodajom nekih igrača namaknute novac za plaćanje obeštećenja za igrače koji su im zanimljivi.

Na listi želja Hajduka su Filip Krovinović, 19-godišnji mladi reprezentativac Zagreba, Antonio Perošević, napadač Osijeka koji je odličnim igrama u finišu prvenstva umnogome pridonio da se klub iz Gradskog vrta spasi od ispadanja iz loge. Splićani su već doveli bez obeštećenja Artema Radčenka, 20-godišnjeg napadača Metalista iz Harkova.

Bijelima su također zanimljivi Kamerunac Franck Ohandza, koji je kao posuđeni igrač Dinama sezonu odigrao u redovima drugoligaša Sesveta, zabio je 15 golova. Navodno ga modri ne žele vratiti u Maksimir tako da bi mogao osvanuti na Poljudu. Osim njega na listi želja je mladi Duje Ribičić, napadač niželigaša Mladosti iz Prološćca, člana županijske lige koji je postigao 26 golova u netom završenoj sezoni.

Hajduk želi dovesti 24-godišnjeg Ukrajinca Maksima Biljia, člana Zoryjie iz Luganskog koji igra na poziciji stopera ili zadnjeg veznog. Odigrao je 16 utakmica u ovom prvenstvu za svoju momčad zabio je jedan gol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.