Hajduk danas: Torcida prijeti batinama igračima kojima je najveća kazna što moraju igrati

Ponedjeljak, 02. ožujka 2015. 10:51 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk nema u ovom trenutku igračku kvalitetu što je istina koja boli. To trebaju jednom shvatiti i navijači. Za Hajdukove igrače najveća je muka kada trebaju istrčati na travnjak, igrati i pokazati što znaju

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka u srazu sa Zadrom odigranom na Poljudu, gdje je Hajduk uspio u sedam minuta doći do poravnanja rezultata (2:2), Torcida je pozvala igrače da dođu pred sjevernu tribinu što su oni i učinili. Umjesto pljeska istrpjeli su salve uvreda. Krenuli su potom prema svlačionici, no Torcida ih je ponovno pozvala na razgovor. Dakako, nimalo ugodni. Kada su se nakon toga zaputili u svlačionicu još jednom su se oglasili najžešći navijači sa sjevera. Igrači se nisu odazvali trećem pozivu što je razljutilo Torcidu, koja im je glasno poručila:

- Dobit ćete batine!

Na presici poslije susreta trener Poklepović nije želio komentirati nesportsko, usudili bi se kazati nasilničko ponašanje Torcide. Svi u klubu boje se navijača. Hajdukov strateg samo je u neormalnom razgovoru poslije presice otkrio da su igrači bili strašno razočarani, posebice dvojica najiskusnijih, Maloča i Milović, koji u svakoj utakmici daju maksimum.

Gdje je sada udruga Naš Hajduk da se oglasi i ogradi od ovakvih navijača? Nema ih nigdje, jer veliki dio članove Udruge su "torcidaši".

Hajduk nema u ovom trenutku igračku kvalitetu što je istina koja boli. To trebaju jednom shvatiti i navijači. Za Hajdukove igrače najveća je muka kada trebaju istrčati na travnjak, igrati i pokazati što znaju.

Čini nam se da je idealan trenutak da se klub zahvali na daljnoj suradnji Milevskom koji navodno mjesečno zarađuje 15.000 eura, dok "Hajdukovo dite" Caktaš prima cca 6,500 kuna. Put prema izlaznim vratima treba pokazati Mezgi, Gotalu, Nižiću, Vasilju Špaco treba pružiti priliku mladima, Baliću, Vlašiću i igračima iz omladinske škole kluba. Dosta je više da se preko veze dovode igrači, ranije Iluridze, Abduholikov, Bukva... sada Milevskyi, Gotal, Mezga, Ranilović...

Na kraju je Torcida još jednom pokazala koliko "voli" Hajduk. Početkom drugog dijela ubacili su nekoliko bengalki na tartan-stazu. Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević sa zadovoljstvom će ispisati novu kaznu. Da čelnici kluba imaju hrabrosti, kaznu bi proslijedili Torcidi da je ona plati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.