GRADSKI DERBI Damir Burić: Znamo da Split ima jednu od najboljih momčadi u Hrvatskoj

Subota, 18. srpnja 2015. 14:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Protiv Lokomotive su odigrali odlično, agresivno, disciplinirano, a nije lako pobijediti Lokomotivu na onakav način, kaže trener Hajduka o Splitu


Hajduk u nedjelju od 21 sat na Poljudu igra protiv Splita, prvu utakmicu na klupi u domaćoj utakmici najavio je trener Damir Burić:

- Utakmica je posebna za mene, jer igramo doma, mjesec dana smo vanka. Gostujemo na svim terenima i stadionima u Europi. Veselimo se Poljudu, moram reći da igrači jako željno očekuju utakmicu, kaže Burić.

Hajduk za razliku od Splita igra europske utakmice:

- Momčad je prvo morala analizirati Koper, gledali smo scene s utakmice pa je pripema za Splita kratka... Nadam se da momcima ne trebam dodatno objašnjavati kako Split igra jer su lani igrali s njima. Split je promijenjen, pomlađen, to ćemo pokušati ukazati momcima, govori Burić, inače nekadašnji igrač Splita.

- Znamo da je Splitu došlo dosta igrača koji su mladi, oni imaju dobru selekciju, a trener prati tržište i zna koga može dovesti. Protiv Lokomotive su odigrali odlično, agresivno, disciplinirano, a nije lako pobijediti Lokomotivu na onakav način. Znate da je to jedna od najboljih momčadi u Hrvatskoj. Ohandza je u oporavku došao daleko, bit će spreman za utakmicu. Ima li mjesta za Sušića? Ima mjesta za sve, svatko je tu da se nametne. Milevskyi trenira s momčadi, individualno radi jer želimo da ima više treninga. Nadam se da će to dobro odraditi, da će biti plus za našu momčad, ali ne još za Splita. Siguran sam da ćemo u nedjelju doći u šansu, jako smo dobri ako povedemo, jer nam raste samopouzdanje i kvaliteta, nadam se da ćemo igrom doći do pobjede, govori Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.