Goran Vučević traži trenera Hajduka po Portugalu, klupski djelatnici i dalje na minimalcu

Četvrtak, 07. svibnja 2015. 10:14 Napisao/la  Ivan Jelić

Čini se da se i sam Hari Vukas pomirio sa činjenicom da u novoj sezoni neće voditi momčad...

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević nalazi se u Lisabonu, gdje je razgovarao s predsjednikom Benfice Luisom Pilipeom Vieirom, s Raulom Joseom, aistentom trenera Jirloa Jesusa i glavnim skautom kluba Rodolfom Vazom.

Hajduk i Benfica godinama imaju više nego dobre međusobne odnose, stoga sportski direktor pokušava dogovoriti gostovanje "Orlova" sa Laluza u rujnu 2015. na Poljudu. Vučević će pogledati neke utakmice domaćeg pravenstva, pritom je skautirao neke igrače. U Lisabonu ostaje do ponedjelja, a prvi cilj mu je da pokuša pronaći trenera zu novu sezonu.

Aktualni trener Hari Vukas momčad će shodno dogovoru sa čelnicima kluba voditi do kraja prvenstva. Nije baš lijepo čelnici kluba traže novog trenera dok traj prvenstvo, jer bijele čeka borba za plasman u Evropsku ligu. Čini se da se i sam Vukas pomirio sa činjenicom da u novoj sezoni neće voditi momčad...

- Moj zadatak je da u subotu pobijedimo Osijeka u Poljudu te da učinim sve da Hajduk izbori plasman u Evropsku ligu. To bi bila za mene najbolja preporuka da mogu i ubuduće voditi momčad, no čelnici kluba odlučit će tko će biti trener Hajduka u novoj sezoni, kazao nam ju Vukas.

Na Poljudu su odlučili da žele po svaku cijenu dovesti stranca za trenera u novoj sezoni. U ovom trenutku čini se da su portugalski trneri u modi.

Unatoč teškoj financijskoj situaciji predsjednik Marin Brbić igračima i stručnom stožeru prije dvoboja sa Slaven Belupom u Koprivnici, kojeg su Splićani riješili u svoju korist, obećao je nagradu od 100.000 eura za plasman u Europsku ligu. Kako smo neslužbeno saznali dio nagrade trebali bi dobiti i pojedini djelatnici kluba. Trenutno je u klubu zaposleno 69 djelatnika, koji su primili minimalce za siječanj i veljaču ove godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.