GORAN MILOVIĆ KAŽE

Više gledamo prema Dinamu nego prema Rijeci

Srijeda, 26. veljače 2014. 14:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Tri uzastopne pobjede na startu proljetnog djela prvenstva samo su nam još više podigle samopouzdanje, kaže Milović

Poslije pobjede Hajduka nad Lokomotivom trener druge momčadi Dinama Tomislav Ivković izjavio je da su stoperski dvojac bijelih Maloča-Milović zaslužili poziv izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Nike Kovača prije nego neki igrači, koje je izbornik uvrstio na popis za prijateljski sraz sa Švicarskom koji se odigrati:

- Gode mi pohvale trenera Ivkovića, ali nećemo se nametati putem medija. Hajduk i nas dvojica imamo svoj zacrtani put i od njega nećemo odstupiti. Zeleni travnjak je mjesto na kojem svaki igrač ima priliku dokazati svoju kvalitetu. Igramo jako dobro, trener Tudor je odlično posložio momčad, svaki igrač zna što treba dati u svakom trenutku, kazao je Maloča.

Može li Hajduk stići i prestići vodeći Dinamo:

- Dinamo je i dalje glavni favorit za osvajanjem titule prvaka, no mi smo u dosadašnjem tijeku prvenstvu pokazali da im se možemo ravnopravno suprotstaviti. Do kraja prvenstva ima još dosta utakmica, učinit ćemo sve što bude u našoj moći ne bismo li prekinuli dominaciju modrih, kaže Maloča.

Goran Milović je dometnuo :

- Tri uzastopne pobjede na startu proljetnog djela prvenstva samo su nam još više podigle samopouzdanje. Više gledamo prema Dinamu nego prema Rijeci, kaže Milović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.