Goran Jozinović, branič Hajduka: Utakmica u Puli najteže je gostovanje nakon Maksimira

Petak, 07. ožujka 2014. 14:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Od prve minute im trebamo pokazati po što smo došli, kaže Jozinović pred utakmicu protiv Istre

Hajduk je protiv Slavena Belupa ostvario četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu i nastavio nisku neporaženosti u 16 utakmica. Gostovanje u Puli jedno je od najtežih za Splićane, jer trener Istre 1961 Igor Pamić ima formulu kako zaustaviti bijele:

- Znamo da nam neće biti nimalo lako na stadionu Aldo Drosina u Puli, Istra 1961 je čvrsta momčad. Domaćini će se koncentrirati na obranu i čekati svoju priliku iz kontranapada. Upravo zbog toga ovo nam je najteže gostovanje iza Maksimira. Oni će kao i uvijek igrati dosta agresivno, a mi moramo na njihovu agresivnost odgovoriti još jače. Od prve minute im trebamo pokazati po što smo došli, riječi su lijevog bočnog bijelih Gorana Jozinovića.

Uz Jozinovića na presici je bio novopečeni U-21 reprezentativac Filip Bradarić, koji je postao jedan od najvažnijih igrača u momčadi Hajduka:

- Svjesni smo da nas čeka teška utakmica u Puli, u prvom dijelu doživjeli smo poraz na stadionu Aldo Drosina. Igramo iz utakmice u utakmicu sve bolje, očekujem da u dvoboju sa Istrom 1961 ponovimo igru kakvu smo prezentirali posebice u prvom dijelu sraza sa Belupom. Bilo je to najbolje poluvrijeme u posljednje vrijeme. Vjerujem da će nas navijači u velikom broju doći podržati, trebat će nam njihova podrška. Puljani će se braniti, pokušat će nas iznenaditi iz kontranapada, vjerujem da ćemo na vrijeme osujetiti sve njihove pokušaje, kazao je Bradarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.