Goran Blažević, vratar Hajduka: Jasno da ne možemo zaboraviti neopravdano dosuđeni penal na Kantridi

Nedjelja, 02. prosinca 2012. 15:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Želimo kraj prvog dijela dočekati na drugoj poziciji, da bismo to ostvarili moramo pobijediti Rijeku.  Vjerujem u našu pobjedu, kaže Goran Blažević

Hajdukovi igrači uoči večerašnjeg Jadranskog debija s Rijekom na Poljudu nisu zaboravili događanja na utakmici prvog dijela koja je odigrana na Kantridi. Glavni sudac Igor Križarić dosudio je nepostojeći jedanaesterac za domaćine:

- Svi smo poludjeli kada smo vidjeli kakav nam je penal dosuđen na Kantridi. To je stvar prošlosti, ali je jasno da ne možemo zaboraviti taj trenutak. Danas se igra nova utakmica i neopravdani penal samo će nam biti dodatna motivacija, uz to da Rijeka ima bod više od nas. Želimo kraj prvog dijela dočekati na drugoj poziciji, da bismo to ostvarili trebamo pobijediti Rijeku. Čeka nas teška utakmica, no vjerujem u našu pobjedu, riječi su čuvara mreže Hajduka Gorana Blaževića, koji 460 minuta u prvenstvenim ogledima nije primio gol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.