GORAN BLAŽEVIĆ, VRATAR HAJDUKA

Ako je potrebno, spreman sam prati svlačionicu

Ponedjeljak, 11. ožujka 2013. 12:45 Napisao/la  Ivan Jelić

- Problem je što nema komunikacije. Ako odluče da budem treći vratar, bit ću treći vratar, rekao je Blažević

Goran Blažević, čuvar mreže Hajduka i povremeni reprezentativac, prolazi najteže trenutke od kako je prošlog ljeta iz Šibenika stigao na Poljud. Naime, klub ga se želi „riješiti„, ove zime Splićani su odbili ponudu belgijskog Club Bruggea. Priliku da brani pružili su mladom reprezentativcu Lovri Kaliniću. To je uoči dvoboja s Istrom 1961 otkrio i trener Mišo Krstičević. Naime, o smjeni Blaževića  na vratima bijelih i pružanu prilile Kaliniću "šuška" se već neko vrijeme.

U ugovoru koji Kalinič ima potpisan s bijelima navodno stoji klauzula da u slučaju ako ne bude branio na 50 posto službenih utakmica da je na ljeto slobodan igrač, a klub je dužan isplatiti obeštećenje od od milijun kuna zbog "propale" sezone. O svemu što se događalo proteklih dana i mjeseci Blažević je progovorio:

- Razgovarao sam sa trenerom Krstičevićem, saslušao sam ga, on mi je predočio razmišljanje kluba. Rekao sam mu da to nije u redu prema meni. Trebam slušati što trener kaže, on je tu glavni, međutim, mislim da je trebalo biti malo više korektnosti, rekao je Goran Blažević.

- Problem je što nema komunikacije. Potpisao sam ugovor s klubom na tri godine, ako odluče da budem treći vratar, bit ću treći vratar. U krajnjem slučaju ako tako odluče spreman sam i prati svlačionicu u Hajduku. Žao mi je što se pokreće pitanje tko će braniti, mislim da je travnjak jedino  mjesto na kojem bi se trebalo odlučivati o tome. U nedjelju neću braniti protiv Zadra u Stanovima jer imam tri žuta kartona, ali način na koji se sve to radi sigurno da vas mora poljuljati i stvoriti nervozu, zaključio je Goran Blažević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.