Giorgi Iluridze iz Dile Gori stigao u Hajduk, Goran Blažević pregovara s Levskim

Petak, 30. kolovoza 2013. 15:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Iluridze je bio strijelac jedinog gola  kada je gruzijski predstavnik pobijedio bijele  u prvoj utakmici

Giorgi Iluridze, novi gruzijski reprezentativac, novi je igrač Hajduka. Sada već bivši igrač momčadi Dila Gori posljednju utakmicu za klub iz Gruzije odigrao je u četvrtak navečer u Tbilisiju, bio je to uzvratni dvoboj play-offa Europske lige protiv Rapida iz Beča, koju su domaćini izgubili sa 0:3.

 

U petak je 21-godišnji napadač stigao u Split, gdje je potpisao dvoipolgodišnji ugovor sa bijelima. Inače, transfer Iluridze na Poljud dogovoren je nakon što je Dila Gori izbacila Hajduk u 3. pretkolu iz Europske lige. Iluridze je bio strijelac jedinog gola  kada je gruzijski predstavnik pobijedio bijele  u prvoj utakmici koja je odigrana na poljudskom travnjaku.

 

Izbornik reprezentacije Temuri Ketsbala pozvao je Iluridzea za kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje Gruzija igra protiv Francuske i Finske. Prema neslužbenim informacijama godišnje bi trebao zarađivati cca 150.000  eura.  Novinarima će biti predstavljen u ponedjeljak zajedno sa Harisom Bukvom i Kameruncom N'Logom, koji su nova lica u bijelom dresu .

 

 

Goran Blažević, dojučerašnji  standardni čuvar mreže Hajduka, na kojeg trener Igor Tudor više  ne računa, karijeru će najvjerojatnije nastaviti u bugarskom prvoligašu Levskom iz Sofije. Blažević se nalazi na pregovorima u glavnom gradu Bugarske, dogovora posljednje detalje ugovora. Na Poljudu su mi kazali kako mu neće praviti probleme da promijeni sredinu, odšteta bi trebala iznositi koliko  mu klub duguje na ime neisplaćenih plaća i nagrada.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.