Gennaro Gattuso kandidat za klupu Hajduka, Ivo Baldasar želi domaćeg trenera

Srijeda, 11. veljače 2015. 10:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Gattuso se raspitivao za stanje u Hajduku


Čelnici Hajduka čekaju odgovor Eduarda Reja o preuzimanju momčadi. Dok čekaju stupili su navodno u kontakt s Gennarom Gattusom iza kojeg je blistava igračka karijera u dresu Milana. Gattuso je 2013. godine vodio švicarski Sion bez većeg uspjeha, potom je samo 6 utakmica bio trener Palerma dok je ovaj klub bio član Serie B. U ovoj sezoni bio je trener grčkog OFI-a koji je napustio zbog nagomilanih financijskih problema. Čelinici Hajduka navodno su ponudili ugovor Gattusu do ljeta 2016. godine, Gattuso se raspitivao kod svojih hrvatskih prijatelja i nekadašnjih suigrača kakvo je stanje u klubu.

Gradonačelnik Ivo Baldasar, predstavnik većinskog vlasnika Hajduka, zalaže se za domaće i jeftinije rješenje na klupi. Brojke se vrte u medijima u pregovorima s Rejom dodatno opterećuju atmosferu financijske (ne)moći.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.