FIFA odlučila: Tin Sven Sušić dobio dozvolu nastupa za reprezentaciju BiH

Subota, 08. veljače 2014. 10:02 Napisao/la  I. J.

Aktualni izbornik reprezentacije BIH-a Safet Sušić je Svenov stric

Komisija za status igrača FIFA-e prihvatila je zahtjev Tina Svena Sušića za promjenom sportskog državljanstva, igrač Hajduka smije igrati za BiH. Sušić je rođen 13. veljače 1992. u Sarajevu,   igrao je za juniorsku reprezentaciju Belgije, otac Sead bivši je igrač Sarajeva, C. zvezde i reprezentativac, igrao je za Standard Liege, Molenbek. Tin Sven Sušić r započeo svoju igračku karijeru u Genku, potom je prešao u redove Standarda iz Liegea.

Aktualni izbornik reprezentacije BIH-a Safet Sušić je Svenov stric, u nekoliko navrata gledao je nećaka na utakmicama Hajduka. Zadovoljan je s onim što je Tin-Sven pokazao i najavio da se može nadati pozivu za SP-u Brazilu ako na proljeće bude igrao na toj razini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.