FIFA ZAŠTITILA HAJDUK

Al Ittihad mora platiti 1,8 mil. eura za Sharbinija

Petak, 05. srpnja 2013. 22:42 Napisao/la  Ivan Jelić

Splićani su se obratili Arbitraži FIFA-e  kako bi naplatili svoje potraživanje

Minulog ljeta Anas Sharbini je napustio Hajduk, potpisao je ugovor s Al Ittihadom iz Saudijske Arabije. Bijeli su trebali dobiti odštetu od 1,8 milijuna eura, no klub iz Arabije nije taj novac uplatio shodno potpisanom ugovoru.

 

Splićani su se stoga obratili Arbitraži FIFA-e  kako bi naplatili svoje potraživanje  i  nakon dužeg vremena stigla je odluku prema kojoj Al Ittihad treba uplatiti 1,8 milijuna eura za transfer Anasa Sharbinija. Klub iz Saudijske Arabije ima pravo žalbe na odluku u roku 30 dana.

 

Anas se nije naigrao u novom klubu, vratio se u matični klub Rijeku u ovom prijelaznom rok, no nije još registriran za klub za klub sa Kantride. Riječani čekaju papire od Al Ittihada.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.