Europska liga: Hajduk u četvrtak igra u Irskoj, igrači znaju priču o Shelburnu

Srijeda, 16. srpnja 2014. 17:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Želimo izboriti plasman u 3. pretkolo, jer bismo ponovno  bili nositelji što nam je prilika da kroz play-off  ostvarimo plasman u jednu od skupina Europske lige, kaže Mario Maloča

Hajduk u četvrtak navečer gostuje u Irskoj,  u gradu Dundalku na stadionu Oriel Park  igra prvu utakmicu 2. pretkola kvalifikacija za plasman u Europsku ligu. Za mnoge su bijeli favoriti, no na Poljudu maksimalno oprezno dočekuju utakmicu. Svima pamte ispadanje od Shelburna u kolovozu 2004. u Dublinu  u kvalifikacijama za plasman  u Ligu prvaka.  Trener Igor Tudor na može računati na ozlijeđenog Sušića, svi ostali igrači su mu na raspolaganju:

- Znam priču o Shelburnu, to nam se ne smije ponoviti. Mislim da smo kvalitetnija momčad od Dundalka, no to ćemo trebati potvrditi u dvije utakmice koje nas čekaju. Želimo izboriti plasman u 3. pretkolo, jer bismo ponovno  bili nositelji što nam ponudilo priliku da pokušamo kroz play-off  ostvariti plasman u jednu od skupina Europske lige. Dobro smo odradili pripremni period, iako nismo ostvarili niti jednu pobjedu u prijateljskim ogledima, što nas ne zabrinjava. Stvorili smo puno prilika za postizanje golova, šteta što ih nismo iskoristili. Najvažnije je u ovom trenutku da budemo „pravi„ protivnik Dundalka. Priželjkujemo rezultat koji će nam omogućiti da pred prepunim Poljudom u uzvratu izborimo plasman u daljnje natjecanje, kazao nam je kapetan Mario Maloča.

Najvjerojatniji sastav: Stipica, Vršajević, Maloča, Milović, Milić, Anđelković, Bradarić, Caktaš, Kouassi, Maglica, Gotal

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.