Elvir Maloku želi otići iz Hajduka, traži se model sporazumnog raskida ugovora

Utorak, 09. prosinca 2014. 15:21 Napisao/la  SC

Maloku je u Hajduk praktično na silu došao iz Rijeke, obitelj Maloku bila je spremna preseliti u Split da bi malodobni Elvir mogao ishodovati papire. 

Elvir Maloku želi otići iz Hajduka! Predstavnici darovitog riječkog igrača razgovaraju ovih dana s čelnicima Hajduka, traži se mogućnost da Maloku raskine ugovor tijekom zimskoga prijelaznog roka. Razloge je jednostavan: Maloku stagnira budući da nije u razvojnim planovima trenera Igora Tudora! Problem oko raskida je visina odštete posebno ako je točna informacija da je za Malokua zainteresiran Dinamo!

Maloku je u Hajduk praktično na silu došao iz Rijeke. Obitelj Maloku bila je spremna preseliti u Split da bi malodobni Elvir mogao ishodovati papire. Rijeka na kraju nije radila velike probleme, Hajduk je platio odštetu i Maloku je otišao na Poljud kao jedan od najvećih talenata u generaciji. U Tudorovu mandatu njegov talenat nije došao do izražaja.

Budući da Tudor uživa podršku klupskih čelnika, predstavnici Malokua odlučili su potražiti sreću negdje drugdje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.