Eduardo Reja čeka bankovno jamstvo, Hajduk čeka novac od Kouassijeva transfera

Nedjelja, 15. veljače 2015. 13:11 Napisao/la  Ivan Jelić

 Reja čeka da Hajduk realizira transfer Evrada Kouassija u redove kineskog prvoligaša Shanghaiua SIPG

Talijanski stručnjak Eduardo Reja, koji je u ovom trenutku najbliži klupi Hajduka, javio je da će u nedjelju navečer poslije prvenstvenog ogleda sa Slaven Belupom ili najkasnije u ponedjeljak ujutro obznaniti svoju odluku da li će po drugi puta voditi bijele.

Prvi puta bio je na klupi splitskog kluba od kolovoza 2008. godine do veljače 2009. godine, kada je napustio Poljud i preuzeo Lazio. Čelnici bijelih ponudili su Reji godišnju zaradu između 250.000 - 300.000 eura, istu je Reja prihvatio, ali čeka bankovno jamstvo. Točnije, Reja čeka da Hajduk realizira transfer Evrada Kouassija u redove kineskog prvoligaša Shanghaiua SIPG!

Cijeli transfer vrijedan je 2,5 milijuna eura, bijelima će pripasti između 1,6 do 1,8 milijuna eura, preostali dio novca pripada igraču. Reja u ovom trenutku više od Hajduka "voli" Kouassija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.