Edoardo Reja o Hajduku: U ovom trenutku ne mogu vam reći ništa konkretno!

Srijeda, 18. veljače 2015. 13:09 Napisao/la  I. V.

Sudeći prema reakcijama Marka Naletilića, poznatog menadžera koji predstavlja Reju u razgovorima sa splitskim klubom, nije baš tako izvjesno da će talijanski trener u četvrtak drugi put preuzeti momčad Hajduka

Edoardo Reja i čelnici Hajduka odradili su još jedan sastanak na Kvarneru. Sastali su se prije utakmice između Rijeke i Hajduka, nastavili druženje tijekom utakmice i ništa konkretno nisu rekli nakon utakmice. Samo su neslužbeno poručili da se druženje nastavlja, prema svemu sudeći do četvrtka.

Reja u posljednjem razdoblju gleda utakmice Rijeke kao da ga više zanima stručni rad Matjaža Keka nego Harija Vukasa. Reja je prvo gledao utakmicu između Rijeke i Lokomotive u Kupu, a onda se jučer pojavio na Jadranskom derbiju. Sjedio je Reja u loži s predsjednikom Marinom Brbićem, sportskim direktorom Goranom Vučevićem i Naletelićima, Predragom i Markom. Svi su bili srdačni i dobro raspoloženi tijekom poluvremena, kao da se Hajdukov poraz događa nekome drugome.

- Rijeka je bila puno bolja, vidi se da riječka momčad ima rep i glavu za razliku od Hajduka, koji ima puno problema. Ovo je puno slabija momčad Hajduka od one koju sam ja trenirao. Tada je u Hajduku igrao Anas Sharbini, koji danas radi razliku na terenu – kazao je Reja, koji je posjetu Kantridi upakirao u diplomatski sročenu izjavu.

- Volim hrvatski nogomet, zanima me. Recimo, danas me posebno zanimao Radošević, koji je igrač Napolija, kazao je Reja.

Na izravno pitanje hoće li uskoro u hrvatskom nogometu postati nešto više od gledatelja, Reja je neizravno odgovorio sljedeće:

- U ovom trenutku ne mogu vam reći ništa konkretno, zaključio je Reja.

Sudeći prema reakcijama Marka Naletilića, poznatog menadžera koji predstavlja Reju u razgovorima sa splitskim klubom, nije baš tako izvjesno da će talijanski trener u četvrtak drugi put preuzeti momčad Hajduka.

Razlog? Kao i obično, netko sve na kraju mora platiti!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.