Edin Džeko postao član Hajduka; tko kaže da klub ne može dovesti vrhunske igrače...

Subota, 12. srpnja 2014. 18:51 Napisao/la  Ivan Jelić

Džeki je klub zabranio bilo kakve aktivnosti tijekom ljetne pauze, ne smije davati ni intervjue

Edin Džeko, napadač prvaka Manchester Cityja i reprezentacije BiH, postao je novi član Hajduka. Džeko je sa svojim najboljim prijateljem, Senijadom Ibričićem, bivšim igračem Hajduka, u petak stigao u Split i to izravno iz Srebrenice gdje su obojica bili na obilježavanju 19-godišnjice strašnog srpskog zločina nad Muslimanima. Ibričić je zaigrao na tradicionalnom malonogometnom turniru Torcida kup  za momčad „Hercegovac visoko potkrovlje„ dok je Džeko bio na tribinama.

Naime, klub je Džeki zabranio bilo kakve aktivnosti tijekom ljetne pauze, ne smije davati ni intervjue. Kada je službeni spiker turnira obznanio da je Džeko na tribinama te  da je kupio člansku iskaznicu Hajduka čime se pridružio navijačkoj skupini koja broji 6000  pretplatnika, navijači  su ga dugotrajnim aplauzom pozdravili. Prošle godine Džeko je nastupio na jednoj utakmici za momčad Kauri. Nakon što su postali članovi kluba, Ibričić i Džeko najavili su da će jednog dana zajedno zaigrati za Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.