Dugačka je lista igrača koji će napustiti Hajduk na kraju sezone

Petak, 01. prosinca 2023. 14:01 Napisao/la  T. B.
Odjidja Ofoe
Odjidja Ofoe

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius na predstavljanu trenera Mislava Karoglana u njegovom drugom mandatu najavio je da će pokušati tijekom zime osnažiti momčad.

Nije tajna da su bijelima zanimljivi napadač Indrit Tuci, koji nosi dres Lokomotive i koji je ljetos bio blizu dolasku na Poljud, te Arber Hoxha, U-21 hrvatski reprezentativac napadač je Slaven Belupa.

Dugačka je lista igrača koji će napustiti klub na kraju sezone.

Prvi koji bih mogao otići je stoper Ferro, koji je duže vrijeme ozlijeđen, prije nekoliko dana je operirao koljene i dugo će izbivati.

U dosadašnjem dijelu sezone nastupio je na 4 utakmice, od toga je 2 utakmice odigrao svih 90 minuta, ukupno je na travnjaku proveo 241 minutu.

Veliko razočarenje je 34-godišnji Odjidja, koji je svih oduševio na početku sezone, potom se potpuno izgubio. Odigrao je 12 uakmica, nije se niti jednom upisao u strijelce, imao je 2 asistencije, nije odigrao niti jednu cijelu utakmicu, na terenu je proveo 450 minuta.

Bivši trener Ivan Leko sa posudbe iz Šibenika vratio je Dolčeka.

Nije Dolček opravdao povratak, odigrao je 10 utakmica, nije se niti jednom upisao u strijelce, ima jednu asistenciju, jednu jedinu utakmicu odigrao je od početka do kraja, na travnjaku je proveo 432 minute.

Desni branič Moufi skupio je 15 nastupa, ima jednu asistenciju bez postignutog gola, odigrao je samo dvij cijele utakmice, ukupno je na terenu proveo 818 minuta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.