Dugačak popis prekobrojnih igrača Hajduka, počinje čistka u svlačionici

Utorak, 21. prosinca 2021. 15:38 Napisao/la  Toni Bilić
Josip Posavec
Josip Posavec

 Sportski direktor Mindagaus Nikoličius prije više od mjesec dana obznanio je kako će se Hajduk pokušati pojačati u zimskom prijelaznom roku.

To nam je potvrdio u neslužbenoj "ćakuli" na dodjeli trofeja najboljem igraču HNL-a Marku Livaji po izboru kapetana svih prvoligaša.

Već se danima piše kako bi se kući mogli vratiti Filip Bradarić, koji je trenutno igrač Al Ahlia iz Saudijske Arabaije, te Nikola Kalinić kojemu narednog ljeta ističe ugovor s talijanskim prvoligašem Veronom Hellas.

Uz njih dvojice spekulira se oko možebitnog povratka među bijele Marina Jakoliša, koji je na posudbi u klubu iz Šubićevca.

Iza njega je više nego odlična jesenjska polusezone, u 20 odigranih prvoligaših susreta zabio je 10 golova.

Neki će igrači, drugi će otići.

Javna je tajna da se čelnici kluba žele riješiti nekolice igrača koji imaju jako dobre ugovore, ali klub nema velike koristi od njih.

Prvi na toj listi prekobrojnih je grčki napadač Dimitrios Diamantakos, koji je prije dvije sezone stigao u klub.

Do sada je odigrao 30 utakmice, od toga je 14 započeo u početnom sastavu, zabio je 2 gola, a najavljivan je kao stroj za golove.

Negdje se pokvario, zahrđao je.

Ništa bolji učinak nema niti Ivan Dolček, koji je sakupio 56 nastupa, od toga je 27 puta istrčao u prvih jedanaest, zabio je 2 gola, imao 4 asistencije.

Bivši švedski reprezentativac Aleksander Kačaniklić nalazi se u skupini promašenih investicija.

Odigrao je do sada 24 utakmice, 14 u početnom sastavu, 2 puta je zatresao suparničku mrežu, imao je 1 asistenciju.

Pametnom dosta!

Među onima koji mogli otići je i stoper Kristian Dimitrov, koji je sakupio 44 nastupa, od toga 32 u početnoj momčadi.

Zabio je 3 gola, efikasniji je od Diamantakosa!

Čuvar mreže Josip Posavec potpuno je nestao, ozljeda vratnog mišića ga je udaljila od konkurencije za prvog čuvara mreže.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.