Disciplinski sudac Prve HNL pokrenuo postupak protiv Hajduka zbog vrijeđanja Zdravka Mamića

Srijeda, 07. kolovoza 2013. 17:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Torcida na prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige protiv  Diga Gori nije zapalili niti jednu bengalku da bi se protiv H. dragovoljca vratila starim navikama

 

Kratko je trajalo sportsko navijanje Torcide.  Na prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige protiv  Diga Gori nisu zapalili niti jednu bengalku, poslušali su vapaj predsjednika kluba Brbića da se sportski ponašaju i da nikoga ne vrijeđaju kako UEFA ne bi izbacila Hajduk iz svih natjecanja.  Bijeli su odavno na „crnoj listi„  Disciplinske komisije UEFA-e.

 

U nedjelju na prvenstvenoj utakmici između Hajduka i Hrvatskog dragovoljca Torcida se vratila nesportskom navijanju i vrijeđanju. Sredinom drugog poluvremena zapalili su nekoliko bengalki, potom su poslali uvredljivu poruku izvršnom direktoru Dinama, izvjesili su transparent na kojem bilo ispisano

 

"Gori si od ijednog Cigana, mrzimo te više od ikoga. Mamiću, umri!"

 

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević pokrenuo je postupak protiv Hajduka zbog bakljade i vrijeđanja Zdravka Mamića. Splićane čeka nova novčana kazna. Proteklih mjesec dana Torcida je skupljala  novac za klub, sakupili su cca 80.000 tisuća kuna što će vrlo brzo biti potrošeno za plaćanje novih novčanih kazni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.