Dinko Trebotić napušta Hajduk i odlazi u redove Dinama?

Petak, 17. kolovoza 2012. 08:46 Napisao/la  I. J:

Sve zavisi što će odlučiti trener Dinama Ante Čačić. Postoji mogućnost da Trebotić potpiše za modre, a potom ode na na posudbu u Lokomotivu

Dinko Trebotić dogovorio je sporazumni raskid ugovora s Hajdukom. Istina, on  još nije realiziran jer Trebotić traži da ga klub pusti bez obeštećenja, dok na Poljudu nisu to voljni za sada prihvatiti. Čini se da će igrač dobiti slobodne papire jer mu klub duguje nekoliko plaća.

Prema neslužbenim informacijama Trebotić bi mogao karijeru nastaviti u Dinamu, posebice nakon što Milan Badelj od 1. rujna postane novi član HSV-a. Sve zavisi što će odlučiti trener Dinama Ante Čačić. Postoji mogućnost da Trebotić potpiše za modre, a potom ode na na posudbu u Lokomotivu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.