Dario Melnjak novi igrač Hajduka, lijevi bek potpisao do kraja sezone

Četvrtak, 23. rujna 2021. 15:12 Napisao/la  SC
Dario Melnjak i Lukša Jakobušić
Dario Melnjak i Lukša Jakobušić

HNK Hajduk objavio je sljedeću vijest:

Dario Melnjak novi je igrač Hajduka, 28-godišnji lijevi bek danas je s Bijelima na Poljudu potpisao ugovor do kraja aktualne sezone s opcijom produženja na još dvije godine. Stiže kao slobodan igrač, a u Hajduku će nositi dres s brojem 17.

Melnjak je rođen u Varaždinu 31. listopada 1992. godine.

Nogometnu karijeru započeo je u NK Nedeljanec, a igrao je još za Zelinu, Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbejdžanski Neftchi, slovenske Domžale, a posljednji klub mu je bio turski prvoligaš Rizespor za kojega je igrao protekle dvije i pol sezone.

Za reprezentaciju Hrvatske upisao je osam nastupa.

- Na tržištu nam se otvorila mogućnost da dovedemo igrača koji je trenutno bez ugovora. Prednost je što se radi o iskusnom igraču uz kojeg će i Stipe Biuk lakše razviti svoj potencijal na lijevoj strani. Također će pojačati konkurenciju našim lijevim bekovima te nam dati opciju više. Vrijedi istaknuti da je Dario igrač koji može pokriti još neke pozicije u momčadi ako to bude potrebno. Radi se o velikom profesionalcu, snažnom karakteru koji je ima ogroman motiv za dokazivanje u Hajduku. Posebno nas raduje što je odbio mnogo bolje financijske ponude kako bi bio dio našeg projekta, istaknuo je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.