Dario Melnjak mogao bi za Hajduk debitirati u nedjelju protiv Šibenika

Četvrtak, 14. listopada 2021. 13:41 Napisao/la  Toni Bilić
Dario Melnjak
Dario Melnjak Foto: HNK Hajduk

Dario Melnjak posljednja je prinova u Hajduku, a doveden je jer čelnici kluba nisu zadovoljni dosadašnjim učinkom Ivana Dolčeka i Davida Čoline.

Obojica su prije dvije godine stigla na Poljud, prvi iz Slaven Belupa, drugi iz francuskog Monaca.

Za jednog i drugoga klub je platio obeštećenje, Belupu je plaćeno za Dolčeka 500.000 tisuća eura, Monacu za Čolinu 700.000 tisuća.

Splićani su za taj novac mogli dovesti pravog lijevog beka.

Od kada je 2019.godine došao u Hajduk  Čolina je odigrao 62 službene utakmice, na 60 je bio u početnoj jedanaestorici,  zabio je dva  gola i imao  dvije  asistencije, ove sezone odigrao je deset utakmica bez postignutog pogotka ili ostvarene asistencije. 

Dolček je pak odigrao 52 utakmice, od toga je na 27 utakmica bio u startnoj momčadi, postigao je 2 gola, imao tri asistencije, a ove sezone upisao je devet nastupa bez gola i asistencije.

Melnjak je  doveden da pokuša biti bolji od Dolčeka i Čoline, prema nekim promišljanjima mogao bi zaigrati protiv Šibenika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.