Danijel Subašić na društvenim mrežama komentirao sramotne uvrede

Srijeda, 08. prosinca 2021. 09:27 Napisao/la  SC
Danijel Subašić
Danijel Subašić

Danijel Subašić i Marko Livaja prijavljeni su disciplinskom sucu Prve HNL nakon što je objavljena video-snimka na kojoj se vidi i čuje kako pjevaju uvredljive pjesme na račun Dinama nakon pobjede u Maksimiru (2:0).

Subašić se oglasio na Instagramu, evo što je napisao:

- Najveći hrvatski derbi Dinamo. Velika pobjeda Hajduka 0:2. Odlična utakmica, atmosfera vrhunska, Hajduk nikad s manje prekršaja u derbiju (4) dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobjede. Protiv Dinama koji igra Europsku ligu i koji je po kvaliteti jedna od najboljih ekipa lige. Svaka čast, bili. Velika fešta je bila ispod tribine di su naši navijači došli u velikom broju i ista takva atmosfera se preselila u svlačionicu i na naš doček u Split gdje je sve bilo vrhunski i veličanstveno. Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podijelili te video klipove i prodali se za (200 do 500kn) i tu je počelo sve ovo gore navedeno da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizira, koji se diže, koji je u lovu na oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sjećam se da sam ima mikrofon i da sam na njega pjevao pogrdne pjesme i širio mržnju. Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt prema svojim djelatnicima, igračima, navijačima tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimjerenim ponašanjem (pjevanjem ili pjevanjem sebi u bradu) nekog uvrijedio nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče hvala za nedjeljnu romantiku i pobjedu u derbiju, napisao je Subašić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.