Damir Burić, trener Hajduka: Navijači od nas traže da pobjedimo Rijeku, jasno su nam poslali takvu poruku

Četvrtak, 21. travnja 2016. 10:37 Napisao/la  Ivan Jelić

Uz ovakvu borbu Rijeka nema što tražiti na Poljudu. Uz to veliki su nam dužnici, jer su nas na našem stadionu u jesenskom dijelu sezone uvjerljivo pobijedili s 3:0, kaže Ivan Mastelić


Napadač Hajduka Ivan Mastelić bio je uz Tina-Svena Sušića ponajbolji igrač bijelih u pobjedi nad Lokomotivom. Izborio je kazneni udarac u 77. minuti koji je Sušić pretvorio u zgoditak i Splićanima otvorio put prema pobjedi i potvrdi plasmana u Europsku ligu:

- Penal je bio čist kao suza. Najvažnije je da smo ostvarili pobjedu nad izravnim konkurentom za treće mjesto, sada možemo bez pritiska odigrati utakmice koje nas čekaju do završetka prvenstva. Uz ovakvu borbu Rijeka nema što tražiti na Poljudu. Uz to veliki su nam dužnici, jer su nas na našem stadionu u jesenskom dijelu sezone uvjerljivo pobijedili s 3:0. Ključ uspjeha u srazu sa Riječanima je borbenost, kompaktnost koju od nas traži trener Burić, kaže Mastelić.

Hajdukov trener Damir Burić nije krio zadovoljstvo poslije pobjede nad Lokomotivom:

- Čestitke idu prema igračima koji su odigrali kako smo od njih tražili. Lokomotiva se potvrdila kao odlična momčad, no mi smo bili bolji i zasluženo smo osvojili tri boda. Vidjelo se da brzo prenosimo balun, da smo agresivni i odlučni u svakom startu. Ovo je već sedma utakmica zaredom na kojoj nismo primili gol što me jako veseli, znači da svi igrači igraju dobro u fazi obrane. Djelovali smo kompaktno ne samo na ovoj utakmici nego i na svim na kojima nismo primili gol, kaže Burić.

U nedjelju u goste stiže Rijeka, igra se Jadranski derbi. Riječani imaju još uvijek teoretske šanse da na kraju prvenstva osvoje titulu prvaka:

- Nas zanima samo naša igra. Idemo po pobjedu protiv Rijeke, tako ćemo i trenirati. Navijači od nas traže da pobjedimo Rijeku, jasno su nam poslali takvu poruku nakon što je sudac odsvirao kraj dvoboja sa Lokomotivom, rekao je Burić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.