Damir Burić: Dinamo neće igrati u Splitu kao što je igrao protiv Arsenala

Petak, 18. rujna 2015. 15:17 Napisao/la  Ivan Jelić

 Imamo meč-plan, dobro su ga sprovodili do sada, momci upijaju kao spužva i sve informacije sprovode na terenu. Vjerujem u njih, kaže trener Hajduka

Nogometaši Hajduka u subotu od 17 sati igraju protiv Dinama na Poljudu. Evo što je uoči te utakmice kazao trener bijelih Damir Burić:

- Za ovaj moment se živi, nestrpljivo čekamo utakmicu. Momčad je spremna. Nadam se da nekih promjena neće biti, da ćemo biti svi zdravi. Pokazali su momci na treningu dobre stvari - motivaciju, žar, zajedništvo, a zdrav duh i odlična atmosfera vlada u svlačionici i van nje. To mi daje optimizam. Od igrača za susret neće konkurirati Nižić, koji ima težu ozljedu, on je na dobrom putu, ali radi zamjenske treninge. Jako je teško predvidjeti njihov sastav, imaju dobru momčad, Henriquez, Čorić, Rog, sve su to igrači iznimne klase, oni nisu igrali protiv Arsenala, a svi su odlični pojedinci. Poslije Arsenala oni dolaze s dodatnom dozom samopouzdanja i motivacije, a i pitanje je hoće li uopće išta mijenjati u sastavu. Mislim da Dinamo neće igrati u Splitu kao što je igrao protiv Arsenala, bit će to drukčija prezentacija i utakmica. S obzirom na to naša reakcija će biti drukčija, moramo iskoristiti prostor koji nam se bude pružao, kazao je Burić.

U prvom kolu Hajduk je odigrao vrlo dobru utakmicu na Maksimiru, susret je završio remijem 1:1.

- Pokazali smo u Zagrebu da smo u stanju disciplinom odraditi utakmicu dobro, imamo meč-plan, dobro su ga sprovodili do sada, momci upijaju kao spužva i sve informacije sprovode na terenu. Vjerujem u njih. Poruka navijačima je da nas podrže, mlada momčad smo kojoj treba pomoć, naši navijači imaju dobar osjećaj za to. Moji igrači razmišljaju kao i trener, lijepo je to čuti. Mi idemo svaku utakmicu dobiti, ne razmišljamo o bodu, zaključuje Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.