Damir Burić: Čačić je jako ugodan čovjek s kojim sam vodio kvalitetne nogometne razgovore

Utorak, 22. rujna 2015. 14:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Gledam ga onako kako sam upoznao, kaže Burić o novom izborniku


Nogometaši Hajduka u srijedu od 15.30 igraju kup-utakmicu u Novoj Gradišci protiv momčadi Sloge.

- Kup utakmice su uvijek interesantne iz razloga što momčadi koji su favoriti znaju ući s nedovoljno angažmana u te dvoboje. Svoje momke sam upozoravao na to, mi smo spremni i maksimalno koncentrirani kako bi prošli dalje. Dosta igrača ima problema. Na put ne idu Pejić, Nižić, Ohandza, Maglica, Velazquez, Kalinić, a Roguljić je danas osjetio probleme. Bez sumnje imamo dovoljno jaku momčad da se suprotstavimo Slogi i prođemo dalje. O njima znamo jako malo, nismo gledali njihove utakmice. Nama su ostale utakimice na dva kolosijeka i u oba moramo ići daleko, želimo izvući maksimum na obje strane, kaže trener Damir Burić.

Trener Hajduka prokomentirao je nepozivanje Caktaša u reprezentaciju, kao i postavljanje Ante Čačića za izbornika.

- Ovo mi je prvi glas o Caktašu i moram reći da sam iznenađen. Čačića sam upoznao prilikom utakmice protiv Lokomotive, ali i prije toga u Mariboru na pripremama. Riječ je o jako ugodnom čovjeku s kojim sam vodio kvalitetne nogometne razgovore. Gledam ga onako kako sam upoznao, a o drugim stvarima su zaduženi ljudi u savezu, prema tome nije na meni da o tome odlučujem, zaključio je Burić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.