CIRKUS SE NASTAVLJA

Šibenik zatražio da HNS ne suspendira Hajduk!

Utorak, 21. kolovoza 2012. 17:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Šibenik zatražio da se suspenzija prolongira na 31. kolovoza u nadi da će dotad dobiti dio od 4,7 mil. kuna

Na zahtjev Disciplinske komisije HNS-a, a prema naputku Porezne uprave, Hajduk bi trebao do 24. kolovoza uplatiti na državni račun 4,7 mil. kuna na ime dugovanja prema Šibeniku u vezi transfera Ante Rukavine u Panathinaikos. Problem je što su Šibenčani dužni državi platiti porez zbog čega im je račun blokiran.

Budući da su Splićani zaradili određenu sumu novaca od prodaje ulaznica i marketinških aktivnosti na europskim utakmicama protiv Skonta, Intera iz Milana, te od prodanih ulaznica na prvenstvenim utakmica protiv Splita i Zagreba, Hajduk ima dovoljno novca da bi vratio Šibeniku dug. Ako Hajduk postupi prema naputku Porezne uprave, Šibenik neće vidjeti ni lipe od 4,7 mil kuna.

Zato je sa Šubićevca upućena zamolba Disciplinskoj komisiji HNS-a da suspenzija Hajduka prolongira s 24. na 31. kolovoza. Šibenčani se nadaju da bi do tada mogli pronaći zajednički jezik sa Splićanima kako bi dobili barem nešto od 4,7 mil. kuna čime bi mogli barem donekle funkcionirati.

 

Povrh 4,7 mil. kuna koliko je dužan Šibeniku, Hajduk je dužan uplatiti 2,7 mil. kuna vlastitog duga Poreznoj upravi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.