Čelnici Hajduka ne vjeruju treneru koji još nije doživio poraz

Srijeda, 09. studenog 2022. 10:57 Napisao/la  T. B.
Čelnici Hajduka ne vjeruju treneru koji još nije doživio poraz
Foto: HNK Hajduk

Otkako je nakon smjene Valdasa Dambrauskasa dobio povjerenje čelnika kluba, privremeni trener Mislav Karoglan još ne zna za poraz na klupi bijelih.

Do sada je momčad vodio na 11 službenih utakmica, 9 u HNL-u, ostvario je 6 pobjeda uz 3 neodlučna rezultata, ostvario je dvije pobjede u kupu.

Splićani trenutačno zaostaju za aktualnim prvacima 4 boda, Dinamo ima jednu manje odigranu utakmicu, dvoboj sa Istrom 1961 koji će se odigrati u Puli na stadionu Aldo Drosina nakon što se prvenstvo nastavi poslije SP-a u Kataru.

Unatoč više nego dobro bodovnom učinku, čelnici kluba očigledno ne vjeruju Karoglanu.

Kada su ga imenovali, kazali su da će Karoglan voditi momčad do početka Svjetskog prvenstva u Kataru, te da će u pauzi odlučiti tko će ubuduće voditi momčad.

Hajduk ne igra ništa bolje pod Karoglanovim vodstvom nego što je igrao kada je na klupi sjedio Litavac.

Nije Karlogan ponudio ništa novo što bi moglo ukazati da će igra biti bolja.

U posljednjem prvenstvenom kolu Hajduk gostuje u Koprivnici.

U minulom prvenstvu u utakmici protiv Slavena Belupa izgubili su mogućnost osvajanja titule prvaka nakon 17 godina.

Trebala im je pobjeda, odigrali su utakmicu bez golova.

Čelnici kluba čekaju ishod zadnjega dvoboja da bi donijeli konačnu odluku o tome hoće li Karoglan ostati na klupi ili će dovesti novog trenera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.