ODBIJEN ZAHTJEV SPLIĆANA

Hajduk protiv Cibalije ipak u subotu

Ponedjeljak, 25. veljače 2013. 22:11 Napisao/la  I. J.

MAXtv koji je otkupio televizijska prava prijenosa prvoligaških utakmica nije želio mijenjati svoju sportsku programsku shemu

Nakon što je zbog poplavljenog terena odgođen derbi Hajduk - Dinamo, Splićani su uputili molbu povjereniku lige Josipu Brezniju da dvoboj sa Cibalijom koji se igra u Vinkovcima premjesti sa subote na nedjelju. Povjerenik Brezni bio je sklon da udovolji zamolbi bijelih, no MAXtv koji je otkupio televizijska prava prijenosa prvoligaških utakmica nije želio mijenjati svoju sportsku programsku shemu.

Za nedjelju je već unaprijed dogovoren prijenos utakmice Istra 1961 - Rijeka , tako da će susreti Cibalia - Hajduk (15 sati) i Dinamo - Slaven Belupo (18 sati) biti na malim ekranima u subotu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.