Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Poljud će imati potrebne uvjete za utakmicu s Belgijom!

Utorak, 16. travnja 2013. 15:34 Napisao/la  Ivan Jelić

-  Bude li sve po planu za 3. pretkolo Europske lige imat ćemo na ulazima instalirane brojače i kamere. Time bismo mogli konkurirati za utakmicu Hrvatska - Belgija, kratko je objasnio predsjednik Hajduka Marin Brbić kao odgovor na izjavu Šukera

Nije trebalo dugo čekati na odgovor nakon što je predsjednik HNS-a Davor Šuker izjavio kako reprezentacija zbog vrijeđanja od strane hajdukovih navijača narednih 20 godina neće biti domaćin na Poljudu. Šuker se dotaknuo i činjenice da stadion u Splitu ne ispunjava uvjete za igranje europskih utakmica budući da na ulazima nema brojače niti postavljenjih kamere. Odgovorio mu je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

- Bude li sve po planu za 3. pretkolo Europske lige imat ćemo na ulazima instalirane brojače i kamere. Time bismo mogli konkurirati za utakmicu Hrvatska - Belgija, kratko je objasnio predsjednik Hajduka Marin Brbić kao odgovor na izjavu Šukera.

Hajduk je zaključio javni natječaj za postavljanje brojača i kamera, troškovi bi trebali iznositi cca 7-8 milijuna kuna. Na Poljudu očekuju pomoć Grada kako bi se realizirao taj projekt.

Izbornik reprezentacije Igor Štimac izrazio je želju da se taj susret odigra na Poljudu, bez obzira što je u debiju na klupi reprezentacije u prijateljskom dvoboju sa Švicarskom doživio neugodan poraz  (2:4)  i što su tada navijači zvižducima i pogrdnim riječima ispratili igrače u svlačionicu.

Inače, posljednju utakmicu reprezentacija je u Splitu odigrala u lipnju 2011. godine kada je bila domaćin Gruziji u kvalifikacijama za plasman na Europsko prvenstvo. Prije tog ogleda 15 godina kockasti nisu igrali na poljudskom travnjaku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.