Brazilci Cassio i Pathino u humanitarnoj utakmici postigli prve pogotke za Hajduk

Utorak, 19. ožujka 2013. 23:57 Napisao/la  I. J.

Humanitarna utakmica: Dolina Neretve - Hajduk 3:6

Hajduk je rezultatom 6:3 u humanitarnoj utakmici pobijedio u Metkoviću selekciju Dolina Neretva za koju su nastupili igrači iz šest klubova iz neretvanske doline. Cjelokupni prihod od prodanih ulaznica bit u uplaćen u fond za pomoć teškom bolesnom petogodišnjem Roku Vici Vištici koji boluje od malformacije kralježnice i čija operativni zahvat iziskuje velika novčana sredstva.

Domaćini su vodili s 1:0 i 3:1 da bi u posljednjih pola sata susreta bijeli postigli pet golova. Prve golove u Hajdukovom dresu zabili su Brazilci Cassio i Patinho. Uz njih dvostruki strijelac je bio Andrijašević, dok su po jednom mrežu selekcije Dolina Neretve zatresli Džoni i Kiš.

HAJDUK: Vugdelija, Mikanović, Elez, MIlić, Jozinović, Plazonić, Andrijašević, Cassio, Vuković, Kouassi, Kiš. Još su igrali: Kalinić, Hajder, Kušeta, Kovačić, Jelić, Lima, Džoni, Sušić i Patinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.