BRANKA RAMLJAK KAŽE

Igrači koji ne potpišu novi ugovor neće igrati

Subota, 20. rujna 2014. 16:51 Napisao/la  Ivan Jelić

- Zatajili smo u realizaciji transfera u minulom ljetnom roku, ustvrdila je Ramljak. Igor Tudor i dalje trener Hajduka

Sjednica Nadzornog odbora Hajduka trajala je puna četri sata, a o zaključcima je novinare izvijestila predsjednica Branka Ramljak.

- Zatajili smo u realizaciji transfera u minulom ljetnom roku. Pokušat ćemo u zimskom roku prodati nekog od igrača. Trener Igor Tudor ima punu podršku Nadzornog odbora, nema nikakvog imperativa, osim što Hajduk mora igrati u Europi. Od trenera se traži da priliku u narednim susretima pruži mladim igračima kako bi se afirmirali. Odlučeno je da svaki igrač kojem na ljeto 2015. godine ističe ugovorna  obveza (Vršajević, Milović, A. Milić op. a.), ako ne prihvati ponuđeni novi ugovor od strane kluba u narednih 10 dana, neće igrati, već će sjediti na tribinama, rekla je predsjednica Branka Ramljak.

Iako je bilo najava da bi moglo doći do smjene trenera Igora Tudora, on je ostao na čelu prve momčadi.

- Točno se zna hijerarhija u stručnom segmentu kluba, sportski direktor-trener-igrači i trebaju je svi poštovati, ustvrdila je Ramljak.

Kako će to funkcionirati kada sportski direktor Goran Vučević i trener Igor Tudor već mjesecima ne razgovaraju. To ima samo u Hajduku!

O financijskoj situaciji za prvih osam mjeseci ustvdilla je:

- Operativni prihod je 30 milijuna kuna, operativni rashod je 38 milijuna, dok je prihod od transfera 17 milijuna kuna, tako da je klub pozitivno poslovao, zključila je Branka Ramljak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.