Branka Ramljak u petak postaje predsjednica NO-a, Hrvoje Milić blizu povratka na Poljud

Četvrtak, 30. svibnja 2013. 14:27 Napisao/la  Ivan Jelić

Milić bi mogao zaobilaznim putem, kao mnogi igrači ranije, potpisati za bijele



Dok su igrači Hajduka na odmoru stručni stožer na čelu s trenerom Igorom Tudorom pokušava složiti igračku križaljku za novu sezonu. Klub je u teškoj financijskoj situaciji i igrači ne  žele doći na Poljud, odnosno, Splićani mogu dovesti samo igrače koji su slobodni. Tudora su odbili napadač  Zagreba Besart  Abdurahimi, te zadnji vezni Istre 1961 Mislav Anđelković. Navodno je Anđelković  tražio 150.000 eura po sezoni što su za bijele veliki novci. Hajduk na ljeto želi prodati Ivana Vukovića, koji ima zagarantiranih 180.000  eura. Navodno je španjolski  Sporting Gijon zainteresiran za njega i Tina Svena Sušića.

Nadzorni odbor zasjeda u petak
Sjednica Nadzornog odbora Hajduka zakazana je za petak, 31. svibnja u 14 sati. Osim izvješća o protekloj natjecateljskoj sezoni na sjednici bi trebala biti imenovana  nasljednica dosadašnjeg predsjednika NO-a Josipa Paladina, koji je zbog umiješanosti u aferu oko Karlovačke banke podnio ostavku. Paladina bi trebala naslijediti Branka Ramljak, dosadašnja dopredsjednica. Time bi jedna žena prvi put u povijesti postala čelnica Hajduka.


Hrvoje Milić, novopečeni hrvatski reprezentativac,  želi napustiti Istru 1961. Prva mu je opcija odlazak u inozemstvo, ako u tome ne uspije želio bi zaigrati u Hajdukovu dresu. Bio je Milić već jednom na Poljudu, igrao je za juniore bijelih, no kada je trebao potpisati prvi profesionalni ugovor s Hajdukom, Splićani nisu željeli platiti Osijeku 500.000  kuna odštete. Milića je tada potpisao ugovor sa švedskim prvoligašem Djurgardnom. Sada bi mogao zaobilaznim putem, kao mnogi igrači ranije, potpisati za bijele.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.